Trylleshow for hele familien med Edgar Alstad

Trylleshow

Forestillinger

Henter programmet

Edgar Alstad har et talent for å fange barns fantasi og vil ta publikum med på en fartsfylt reise gjennom en verden av magi. Med en kombinasjon av klassiske triks, moderne illusjoner og interaktiv deltakelse, vil han skape en opplevelse som engasjerer og begeistrer barn i alle aldre.

 I Edgar Alstads show blir barna aktivt involvert og får muligheten til å delta på magiske opplevelser. Fra å få assistere med trylletriksene til å bli overrasket over uforklarlige illusjoner, vil barna sitte på kanten av setet i spenning. Edgar Alstad har også en unik evne til å få voksne til å føle seg som barn igjen, og sørger for at hele familien får oppleve et fantastisk show.

Showet til Edgar Alstad vil ikke bare underholde, men også inspirere og fascinere barna. Ved å kombinere humor, interaktivitet og visuell appell, vil Alstad skape et engasjerende og lærerikt miljø hvor barna blir oppmuntret til å bruke fantasien og troen på det uoppnåelige. Med sin evne til å formidle magiens undring på en tilgjengelig måte, vil han forlate barna med en følelse av glede og inspirasjon.